Eerola Trucks

Taatusti asiallista ja ihmisläheistä palvelua!

 Eerola Trucks yrityksenä 

     Tervehdys Eerolasta!

Jo monelle tutuksi tullut markkinointinimemme Eerola Trucks ; viralliselta nimeltään Viestileasing Oy; on myynyt Uusia Iveco- hyötyajoneuvoja vuodesta 2000, jolloin Pekka Eerola aloitti kasvattamaan Iveco- kantaa Tampereelle ja Pirkanmaalle. Olli hyppäsi remmiin mukaan käytyään koulut loppuun vuodesta 2006 alkaen.

Pekalla on kokemusta alasta ja kuljetusliikkeen omistamisesta ja sen pyörittämisestä, joten hänellä on näkemystä alaan kokonaisvaltaisesti. Mainittakoon Pekasta vielä sen verran, että on ollut myymässä aikoinaan jo nuorena poikana Volvoa ja vanhemmalla iällä myös toista ruotsalaista merkkiä.

Olli on kerennyt olemaan kauppiaana siis vuoden 2006 alusta lähtien ja on saanut oppinsa käytännön työssä ja tilanteissa. 

Tarvike- ja AdBlue myynnin aloitimme oikeastaan jo vuoden 2012 alussa, mutta kun Olli perusti uuden perheyrityksen Oy OJE Finland Ab marraskuussa 2012 niin silloin panostus siihen kasvoi merkittävästi. AdBlue on toki Eerolan tarvikekaupan ykköstuote, mutta paljon menee muitakin tarvikkeita ja kemikaaleja kaikkialle Suomeen.

Eerolassa kun vierailet, saat siis kokonaisvaltaista palvelua: Hyötyajoneuvot ja niiden tarvikkeet saman katon alta! Bonuksena ja kuten motossamme sanotaan: "Taatusti ihmisläheistä ja asiallista palvelua!"


Tervetuloa!